top of page

Àster ens presenta “15 d’abril”


La cantautora terrassenca Àster, acompanyada pel seu grup, estrena aquest divendres de la mà de Casa de la Música Records, el seu primer EP. Vuit temes propis aglutinats sota el títol «15 d’Abril». Aquest és el primer llançament del seu àlbum en l’àmbit musical, després de diverses col·laboracions i d’interpretar diversos temes en solitari.


En aquest primer treball s’inclouen vuit temes propis on la cantant vol compartir un trosset dels seus pensaments i emocions, sempre amb un toc optimista i a la vegada sensible que queda reflectit tant en les lletres com en les melodies de cadascuna de les seves cançons. Aquest disc ha estat possible gràcies a la col·laboració de músics com Miki Santamaria, Marc Catalan i Jordi Bakes i els productors Jan Buxeda i Andre Nascimbeni de l’Estudi D9 de Terrassa.


El disseny del disc també és gràcies a la col·laboració entre Gemma Sabaté, a la il·lustració i grafisme, Laura Planas per la fotografia i Oscar Pino, mow.ink i il·lustració. A més, Àster, és també una científica terrassenca. Tot i tenir una carrera professional dedicada a la recerca biomèdica, sempre ha trobat en la música un refugi per evadir-se de tot ja sigui a través del cant, de la guitarra o de la dansa. Tant és així que ara recull en el seu «15 d’abril» els vuit temes propis que ha compost.


Divendres 27 de maig descobrirem molts més secrets a partir de les 17.30h a Radio Star Terrassa

0 comments

Comentários


bottom of page