top of page

31 FAM presenten el seu nou disc “JETLAG” a Adolescència

Updated: Jun 11, 2021El major exponent de la música urbana entre la gent jove de Catalunya és, sens dubte, 31 FAM. Des dels seus inicis s’han convertit en un referent que no para de sumar més i més èxits.

Kid Pi, Koalekay, Lil Didi, Joey C, AAA i Bandam són els 6 membres d’aquesta família que ha sabut apropar-se a un públic juvenil i amant del Trap, Dancehall, Funky i R&B, estils que la banda ha aconseguit mesclar a la perfecció i amb això, crear una sonoritat pròpia cantant en diferents idiomes: català, castellà i anglès.

TR3TZE va ser el seu debut al mercat. Un primer disc que va rebentar en escoltes, sales i ràdios per un grup de poc més de 18 anys d’edat. Després de ‘Valentina’, el primer avançament d’aquest àlbum, l’èxit es va disparar. Es va convertir en disc d’or superant les 10M de reproduccions. A les xarxes, a més, acumulen milers de seguidors que participen activament en tot allò que el grup proposa. Una família que ha creat una comunitat de fans fidel i totalment incondicionals.

Aquest 2020 anava a ser l’any on s’anaven a obrir nous camins cap a la capital amb la participació a festivals tan mítics com el Share Festival i Madrid Salvaje. No va poder ser a causa de la Covid-19, però ha estat un any on han pogut experimentar nous reptes com formar part del disc de La Marató de TV3 amb ‘Sempre has de viure el moment’. També van viure l’adrenalina de tornar als escenaris de la mà d’ELS40 a les Festes de La Mercè 2020.


Divendres 28 de maig coneixerem tots els detalls sobre el seu nou àlbum JETLAG. Pregunta tot el què vulguis amb el hashtag #31FamAdolescència. A partir de les 17.30h en directe a Radio Star Terrassa, 100.5FM, presentat per Sergi Marzà.

0 comments

Comments


bottom of page