top of page

31 FAM se sumen al Festival Mússol i Santa Salut serà baixa


Per motius aliens a l’organització, Santa Salut serà baixa del cartell del 3r Festival Mússol que se celebrarà el proper 10 d’octubre vinent a partir de les 20:30h a la sala Apolo de Barcelona. El seu lloc l’ocuparà el grup sabadellenc de música urbana, 31 Fam.


Amb tres treballs al mercat, Tretze, Valhalla Vol.1, Jet Lag, i milions de reproduccions dels seus temes, 31 Fam són un referent de la música urbana del país. La seva sonoritat i estil propis barrejant estils (Trap, Dancehall, Funk i R&B) i idiomes (català, castellà i anglès) han sabut commoure el seu públic amb cançons sobre la quotidianitat surfejant beats únics.


Per tant, a més de 31 FAM, el cartell definitiu de la 3ra edició del Festival Mússol el composen Judit Neddermann, Ginestà, Sara Roy, 31 Fam, Flashy Ice Cream, Gessamí Boada, Pau Lobo, Kelly Isaiah (vocalista i líder de la banda de reggae catalana Koers, que exercirà de presentador, però també d’artista) i finalment Doble & Hug Sound.


Acompanyats d’una magnífica backing band de músics (provinents de grans institucions com l’ESMUC o el Taller de Músics, entre d’altres) presents en tot el concert que s’aprenen tot el repertori a la perfecció emulant cada sonoritat del disc original, cada artista interpretarà tres temes dels més emblemàtics de la seva carrera (una de les característiques del Mússol).


Una vegada més, tots els beneficis aniran destinats al projecte ‘La Casa dels Xuklis’ de l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i “RockpelsXuklis, música pels joves amb càncer”, una de les campanyes que l’entitat ha creat per sensibilitzar sobre aquesta realitat.


Les entrades ja es poden adquirir anticipadament a la pàgina web oficial del festival (www.mussolconcert.com) a partir de 8 €. També s’incorpora la fila 0, un lloc on les persones que no puguin assistir a l’esdeveniment, però vulguin col·laborar amb la causa, puguin fer donacions per l’AFANOC.


0 comments

Comments


bottom of page