top of page

‘813 days of Blue’, la nova proposta de Berta Clapés


L’artista sabadellenca de vint-i-dos anys Berta Clapés ha estrenat el seu segon single, “813 Days of Blue”, que formarà part del seu EP debut “Songs From My Bedroom”, en el qual s’inclourà també “Loving You”, el primer single de l’artista.


Tot i que aquestes siguin les seves primeres cançons penjades oficialment a plataformes digitals com Spotify o iTunes, podem veure la seva trajectòria artística a les xarxes socials, on trobem tant versions com cançons originals, tot acompanyat sempre per la seva guitarra acústica.


“813 Days of Blue” és una cançó melancòlica que va sorgir del sentiment de trobar a faltar a una persona durant tant de temps que ja no saps si t’aferres a la persona o al record que t’has fet d’ella, la por que deixar anar voldrà dir desfer-se també d’aquesta idea imaginària que t’havies creat. La guitarra elèctrica i el cello que hi trobem creen la combinació perfecta per aquesta sensació de tristesa, aquest feeling blue del que ens parla la lletra.


Aquesta cançó, com la resta de l’EP, la va gravar amb el productor i tècnic de so Jordi Mateo a Green House Studios i Inmundo Studios al llarg del 2022, i van comptar també amb la col·laboració de la cellista Júlia Carrasco. La cançó es pot escoltar ja a totes les plataformes digitals, incloses Spotify, iTunes, TikTok i Instagram.


0 comments
bottom of page