top of page

"Ara Sempre": El nou àlbum d'Anaïs Vila amb col·laboracions de luxe


Anaïs Vila, una cantautora catalana amb una trajectòria de gairebé una dècada als escenaris de Catalunya, està a punt de llançar el seu quart àlbum titulat "Ara sempre". Amb una destacada carrera que inclou quatre discos, diversos senzills i col·laboracions amb artistes com David Carabén (Mishima), Mazoni, Clara Peya, Pantaleó i Manu Guix, Anaïs Vila ha consolidat el seu espai en la escena musical catalana.


El 2021 va ser un any especial per a Anaïs Vila, ja que va ser guardonada amb una de les Beques de Composició atorgades conjuntament per la SGAE i Cases de la Música. Aquest reconeixement va ser acompanyat d'un exitós procés de micromecenatge que va contribuir a cofinançar el seu nou àlbum, "Ara sempre".


"Ara sempre" és una obra que destil·la poesia i maduresa, amb una producció acústica que destaca per la seva senzillesa i profunditat. L'àlbum ofereix una mirada íntima als desitjos i les barreres que defineixen la vida dels qui ara experimenten la dècada dels trenta. Les cançons aborden temes com l'emergència climàtica, l'ansietat, la vida frenètica, les relacions de parella, les ruptures i els desitjos ocults, tot amb una cerca constant de l'esperança davant d'un futur incert i una connexió intrínseca amb la naturalesa.


Una col·laboració destacada en aquest àlbum és amb David Carabén, el cantant de Mishima, amb qui Anaïs Vila comparteix un duet a la cançó "Desert". Aquest tema captura la incomoditat davant de l'emergència climàtica i destaca la habilitat d'ambdós artistes per fusionar les seves veus i estils únics.


El disc "Ara sempre" també compta amb veus de luxe als coros, amb la participació d'Enric Verdaguer (Henrio) a 'Coda', Gessamí Boada a 'Com una flor', i Gerard de Pablo (Pantaleó) a 'Un vici'. Tots tres es reuneixen en harmonia a les cançons 'Autoconfinament', 'Cendres' i 'Loop', aportant una dimensió rica i vibrant a aquest àlbum de pop independent amb tocs de folk.

Amb "Ara sempre", Anaïs Vila presenta una obra que no només captura l'essència del moment actual, sinó que també es converteix en una peça rellevant dins de la seva prolífica carrera musical. L'àlbum estarà disponible a partir del proper mes, oferint als seus seguidors una experiència única i íntima que reflecteix la complexitat de la vida moderna.0 comments
bottom of page