top of page

Ariana Grande no farà gira d''eternal sunshine', de moment

Updated: Mar 15


Ariana Grande ha estrenat, avui divendres, el seu nou àlbum 'eternal sunshine'. Però la notícia més destacada és que, malgrat les expectatives, Ariana Grande ha anunciat que no hi haurà una gira planejada després del llançament de 'eternal sunshine'. La cantant ha explicat que, immersa en la promoció de la seva pròxima pel·lícula, 'Wicked', no es sent preparada per embarcar-se en una gira en aquest moment.


Coneguda per èxits com 'yes, and?', va compartir inicialment la seva intenció de no llançar nova música fins després de la promoció de 'Wicked'. Tot i això, els plans han canviat a mesura que les circumstàncies evolucionaven, i Ariana va revelar que la seva relació amb la música s'ha curat en gran part gràcies al seu paper a 'Wicked'.


La pel·lícula 'Wicked' està programada per estrenar-se en dues parts, amb la primera arribant als cinemes el 27 de novembre i la segona prevista per al 26 de novembre del 2025.


Tot i la manca de gira, Ariana Grande segueix entusiasmada amb el llançament del nou àlbum i el seu projecte audiovisual.0 comments

Comments


bottom of page