top of page

Arriba ‘Un Vici’, el segon avançament del nou disc d’Anaïs Vila

La cantant i compositora Anaïs Vila llença el segon i últim avançament del que serà el seu quart disc. En aquesta cançó, en que guitarres elèctriques acompanyen la seva veu, ens parla sobre desitjos ocults: allò que no diem, però que sentim. Ens trobem amb un tema diferent; juganer i descriptiu alhora, i amb una textura molt més recitada a la que estem acostumats. 


La cançó compta amb la col·laboració de molts artistes, com Jordi Bastida o Gerard de Pablo, a les guitarres i cors, respectivament. Aquest caràcter més acústic i poètic ens dona una pista sobre les característiques d’aquest proper disc.


“Ara sempre” és un àlbum on es barregen la senzillesa i la profunditat amb una producció molt acurada, en que podem trobar la veu i la guitarra com a principals acompanyants. L’autora retrata l’ansietat, l’emergència climàtica, les relacions de parella i les respectives ruptures per emmarcar les barreres i anhels d’aquells que viuen la dècada dels trenta. L’àlbum el formen onze cançons de pop independent, amb pinzellades de folk, molt allunyades de qualsevol element artificial.


Anaïs Vila és una compositora i cantant catalana. El seu nou disc s’afegirà a la seva discografia, actualment forma per “Entre els dits” (Temps Record, 2015), “Fosc, cançons per veure-hi clar” (Temps Record, 2017)  i “Contradiccions” (Temps Record, 2020). Aquests l’han portat a actuar en escenaris com el Festival Strenes de Girona (abril 2016) o al Teatre Kursaal de Manresa. Vila també ha estat finalista als Premis Descoberta i Enderrock com a artista revelació i millor cançó d’autor per “Entre els dits”


El dia 26 de gener publica el seu nou àlbum “Ara sempre”.


Aquesta notícia ha estat extreta del portal Primera Fila

0 comments
bottom of page