top of page

Beyoncé anuncia el seu nou àlbum "Cowboy Carter"


Beyoncé ha provocat un clamorós furor entre els seus seguidors amb el anunci del seu proper àlbum d'estudi titulat "Cowboy Carter". Aquest àlbum serà la continuació de l'anteriorment aclamat "Renaissance", llançat el 2022, i s'anomenarà "Act II".


Amb un estil que sorprèn a molts, Beyoncé explorarà els sons del country en aquesta nova producció. Amb els senzills previament llançats com 'Texas Hold ‘Em' i '16 carriages', els fans ja poden tenir una petita degustació del que es pot esperar d'aquest àlbum innovador.


L'anunci oficial del títol del disc es va realitzar durant una de les pausas més esperades de l'any: la Super Bowl. Tot i això, no ha estat fins ara que els fans han conegut el nom d'aquesta emocionant aventura musical. No només això, sinó que també s'ha revelat que algunes edicions del disc ja estan disponibles per la venda a través del lloc web oficial de Beyoncé, amb portades úniques per a cada edició, fent que els col·leccionistes estiguin més impacients que mai.


Tot i que la data de llançament oficial està fixada per al 29 de març, hi ha una pregunta que es manté en suspens: el llistat de les cançons. Els fans es pregunten si entre elles es trobarà una versió de 'Jolene', un clàssic immortal de Dolly Parton. Aquesta especulació va sorgir arran de les recents declaracions de la mateixa Dolly Parton, que va insinuar que Beyoncé podria haver enregistrat una versió de la seva icònica cançó.


Amb aquestes emocionants novetats, els fans de Beyoncé i amants de la música en general estan impacients per veure què ens té reservat "Cowboy Carter". El país està esperant amb impaciència per veure quin gir inesperat ens oferirà la princesa del pop en aquesta nova aventura musical.


0 comments

Comments


bottom of page