top of page

Bon Jovi anuncia el llençament de "Forever"


Bon Jovi, la llegenda del rock, està a punt de marcar una fita en la història de la música amb el seu 40è aniversari de carrera. No contents amb aquesta fita, la banda ha anunciat amb entusiasme el llançament del seu nou àlbum titulat "Forever", programat per al 7 de juny.


Per als fans fidels que no poden esperar, la banda ha revelat un tastet del que està per venir amb el llançament del senzill 'Legendary'. Aquesta nova peça musical captura perfectament l'essència característica dels últims anys del grup, prometent un àlbum que farà història en la seva ja impresionant trajectòria.


A més del nou àlbum, Bon Jovi prepara un regal especial per als seus seguidors: una sèrie documental titulada "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story". Aquesta sèrie, que es llançarà a Disney +, promet revelar els secrets i les anècdotes darrere de les escenes, tot relatant la fascinant història del grup des dels seus humils inicis fins a la glòria mundial.


Amb l'anticipació que envolta aquests emocionants anuncis, sembla que Bon Jovi encara té moltes sorpreses guardades sota la màniga per als seus fans dedicats. Amb una carrera que ha resistit la prova del temps, la seva música continua essent una font d'inspiració per a milions d'aficionats a tot el món. Prepareu-vos per a un viatge inoblidable a través de quatre dècades d'èxits inoblidables i emocionants noves aventures amb Bon Jovi.0 comments

Comments


bottom of page