top of page

Cactus estrena el seu nou senzill ‘Diuen x ahí’

La vibrant banda valenciana Cactus ha tornat amb tot el seu esplendor aquest 2024, portant un ventall de melodies festives i emocionals que no deixa a ningú indiferent. Plens d'energía, el grup ha llançat "Diuen x ahí", un senzill que promet conquistar els cors del públic.


En aquesta nova proposta musical, Cactus s'ha unit amb la talentosa Naina, una de les emergents amb més projecció de l'escena musical valenciana. "Diuen x ahí" és una fusió perfecta de melancolia i festivitat, característiques inconfusibles del grup. La cançó parla d'un amor trencat, però vibrant, un amor que, malgrat les vicissituds, encara brilla amb esperança i possibilitat de ressorgir.


La banda, sempre innovadora, ha sabut capturar l'essència de la música urbana i el bon rotllo en aquest nou senzill, combinant elements de hip hop, música electrònica i pop amb una destresa impressionant. A través de la seva música, Cactus ens convida a ballar i a connectar amb les emocions més profundes.


Després de tres àlbums aclamats per la crítica -"Cactus" (2018), "Roma" (2019) i "Mode avió" (2022)-, el grup s'endinsa ara en un nou capítol musical, del qual ja ens han avançat peces com 'Mone!', 'Falla', i 'La batxateta', aquest últim senzill que va donar la benvinguda a l'estiu amb ritmes llatins contagiosos.


"Diuen x ahí" no és només una cançó, sinó una crida a la reconstrucció, una oportunitat per intentar-ho de nou amb aquelles persones amb qui la flama encara no s'ha apagat. Cactus continua escrivint la història de la música amb la seva passió inquebrantable i la seva entrega total al públic. Prepareu-vos per una experiència musical que us farà vibrar com mai abans ho heu fet.0 comments

Comments


bottom of page