top of page

Dua Lipa anuncia ‘Dance the night’, el seu nou senzill i BSO de la pel·lícula 'Barbie'


Ja queda menys perquè la tan esperada pel·lícula Barbie arribi als cinemes. La cinta dirigida per Greta Gerwig i protagonitzada per Margot Robbie i Ryan Reynolds arribarà a la pantalla gran a la fi del pròxim mes de juliol. Tan aviat com vam poder veure les primeres imatges a la fi de 2022, la pel·lícula va prometre ser una de les grans estrenes d'enguany.


Però si ja hi havia ganes de veure el liveaction basat en una de les nines més volgudes del món, les xarxes van cremar quan fa unes setmanes descobrim la resta de l'elenc de la pel·lícula. I és que, donant vida a tota mena de Barbies i Kens, trobem actrius i actors tan coneguts com Emma Mackey i Ncuti Gatwa, de Sex Education; Nicola Caughlan, dels Bridgerton; i Scott Evans, entre altres.

Però sens dubte la protagonista menys esperada va ser Dua Lipa, donant vida a la Barbie sirena. I és que, qui representarà millor a una sirena amb la seva veu angelical que la cantant anglesa!


Caracteritzada amb un increïble cabell blau, a joc amb el seu top amb forma de petxina i la seva cua de sirena; Dua Lipa s'ha unit a l'univers Barbie. Com no podia ser d'una altra manera, la cantant havia d'estar relacionada d'alguna manera amb la banda sonora de la pel·lícula.


Ara, la del Regne Unit ha anunciat el llançament de la seva pròxima cançó, "Dance The Night", com a part de la pel·lícula. "Aquesta Barbie té una cançó que arriba aquesta setmana...", ha confirmat la cantant a través de les seves xarxes socials acompanyant l'avançament del single.


0 comments

コメント


bottom of page