top of page

El èxit de 'Olívia': de cançó a llibre infantil

The Tyets continua conquerint nous territoris amb el seu aclamat àlbum "Èpic Solete". Després d'encisar el públic amb cançons com 'Coti x Coti' i 'Bailoteo', ara han fet un pas més enllà. 'Olívia', una de les pistes més populars del disc, ha transcendit el món de la música per convertir-se en un captivador llibre infantil.


Amb la participació de la talentosa il·lustradora Laia Berloso i la col·laboració de l'editorial Nanit, 'Olívia' pren vida de nou en les pàgines d'un conte. A través d'encantadores il·lustracions i una narrativa fascinant, aquest llibre transporta els lectors a l'univers màgic de la cançó.


El conte d'Olívia no només ofereix entreteniment, sinó que també busca capturar l'essència de l'alegria i l'emoció que es desplega quan arriba un nou membre a la família. Amb la seva tirada inicial de 200 exemplars signats, la demanda ha superat les expectatives, esgotant-se ràpidament en pre-venda. Ara, però, els amants de la música i de la literatura infantil tenen l'oportunitat de capturar aquesta història màgica en qualsevol llibreria.


Per als interessats en una experiència més immersiva, les llibreries Ona de Barcelona i Dòria de Mataró organitzen presentacions del llibre. Aquests esdeveniments, programats per al dissabte 16 de març, prometen ser una celebració de la creativitat i la imaginació, però amb places limitades i requerint reserva prèvia.


Amb 'Olívia', The Tyets continuen demostrant la seva capacitat de sorprendre i emocionar públics de totes les edats. Aquest pas de la música al món de la literatura infantil promet portar alegria i inspiració a nombrosos llars catalans i més enllà.

0 comments

Comentários


bottom of page