top of page

Els Black Keys Anuncien el llançament del nou àlbum "Ohio Players" amb col·laboracions destacades

Els fans de The Black Keys estan d'enhorabona ja que la banda ha revelat emocionants detalls sobre el seu proper àlbum, "Ohio Players". Aquesta nova producció no només marca el retorn de Dan Auerbach i Patrick Carney amb noves cançons, sinó que també és un homenatge al grup de funk homònim que ha influït en la seva música.


Amb un conjunt impressionant de col·laboradors, aquest àlbum promet ser una experiència única per als oients. Algunes de les grans figures que es poden esperar inclouen Noel Gallagher, Beck i Dan Nakamura, tots ells afegint la seva pròpia empremta a aquesta obra mestra musical. A més, el productor Greg Kurstin, conegut per la seva excel·lència en la indústria musical, també ha contribuït al projecte.


El primer tastet d'aquesta emocionant col·laboració és la pista titulada 'Beautiful People (Stay High)', que ja es troba disponible a les plataformes d'streaming. Aquest avançament promet ser només una petita mostra del que els fans poden esperar en aquesta nova aventura musical.

Malauradament, haurem de mostrar una mica de paciència, ja que la data oficial de llançament de l'àlbum està fixada per al 5 d'abril. Fins llavors, els fans poden mantenir-se entusiasmats i expectants mentre esperen la revelació de les altres peces que conformaran aquest àlbum esperat amb molta expectació.


L'àlbum "Ohio Players" promet ser una combinació de la cruesa característica dels Black Keys amb les noves dimensions aportades per aquest impressionant elenc de col·laboradors. No dubtis a donar una oïda al primer avançament i prepara't per a una experiència musical excepcional el proper abril. Mantingueu-vos sintonitzats per a més actualitzacions sobre aquest esperat llançament!


0 comments
bottom of page