top of page

Entrevistem Companyia elèctrica Dharma i La Tour de CarolEn primer lloc La Tour De Carol és un jove quartet català de Pop-Rock alternatiu. El seu directe i la seva imatge desenfadada acompanyen unes cançons amb lletres detallistes properes que ens transporten directament a influències anglosaxones com podrien ser Jimmy Eat World o Transit.

Temes marcats per la importància de les guitarres melòdiques perfectament empastades amb ritmes de percussió complexos que et transporten durant els seus concerts cap al seu rock melòdic enamorant tots els públics.

Actualment ja han composat i gravat el seu segon disc sota el nom de “El Gran Invento”, produït a l’estudi La Vall de Santa Eulàlia de Ronçana, sota la producció de Noel Campillo (No Way Out, Arc de Triomf, Terrorists Of Romance). Aquest segon treball sortirà a principis del 2022 de la mà del segell Vankiki Records.

Seguidament La Companyia Elèctrica Dharma oferirà un concert molt especial al Palau Sant Jordi de Barcelona per celebrar els seus 50 anys de trajectòria ininterrompuda. Serà un concert únic en què compartiran escenari amb altres artistes que aniran revelant els pròxims mesos. El concert serà el dissabte 22 d’abril de 2023, a les 21h i ja es poden adquirir les entrades i reservar plaça d’autocars a la web del grup: www.companyiaelectricadharma.cat


Tot això i molt més al programa Adolescència a partir de les 17.30h. en directe al 100.5FM o http://directe.adolescenciaradio.cat

bottom of page