top of page

Entrevistem TRAMMA a Adolescència


Amb el nom artístic de TRAMMA i només 20 anys, la Marta Romeu ja s’ha fet un lloc a l’escena urbana gironina!

Des de ben petita va descobrir que la seva passió era la música. Amb tan sols tres anys, ja cantava i feia classes de piano, de llenguatge musical i va començar a tocar la guitarra. Als nou anys, ja composava les seves pròpies cançons.


TRAMMA destaca per la seva energia, polivalència vocal i capacitat d’adaptació. Es mou amb naturalitat per diversos estils com el Hip Hop, R&B, el Dance Hall i el Reggae.


Els directes ja s’han convertit en part de la seva vida! Fa poc més de dos anys es va llançar a la piscina, actuant a jam sessions per la província de Girona fins que els productors Jan Aygua i ELSXNCHEZ es van fixar en ella i després d’unes reunions, van iniciar el projecte amb el qual debutaran discogràficament aquest 2021, TRAMMA.

Les seves influències com Tash Sultana, Jorja Smith, Michael Jackson, Masego o Sia, fa que aconsegueixi crear una atmosfera musical plena de missatges reivindicatius i introspectius! Ara, demostra el seu talent amb el seu primer senzill ‘FUM’, un còctel explosiu de reflexió, introspecció, crítica social i empoderament personal escrit per ella mateixa (veus i lletra), vestit amb la producció musical d’Aygua i masteritzat per ELSXNCHEZ i que ja està sonant a les ràdios de música urbana de Catalunya. Junts formen l’equip nuclear de TRAMMA, qui publicaran el pròxim 8 d'octubre el darrer single -'Rollin'- un tema que parla de la vida i de les amistats, mesclant a la perfecció el Hip Hop experimental amb el Trap, just abans del seu àlbum debut: 'Voldria dir-te', un primer disc que es va presentar a l'escenari de La Mirona de Salt el passat 15 d'octubre i que es mou entre el pop contemporani i les músiques urbanes a parts iguals.

0 comments

Comments


bottom of page