top of page

Explosió de 'S.W.A.G': Lluc anuncia l'EP que sacsejarà el 2024


Lluc, el talentós artista de Palautordera, continua conquerint els escenaris musicals catalans amb la seva proposta única que fusiona l'esperit urbà amb l'indie pop. Després dels èxits aclamats de 'Benvolguda Nostàlgia' i 'peixcru’s shisha lounge', el jove artista està a punt de llançar el seu proper EP, i ja hem tingut un tast d'aquesta nova etapa musical amb els avançaments 'ALS GENS' i 'HENNA'.


El pròxim 16 de febrer, Lluc sorprendrà als seus seguidors amb el tercer avançament d'aquest esperat EP, titulat 'S.W.A.G'. Aquesta nova proposta en col·laboració amb la prometedora Ultralone promet ésser un hit explosiu que captivarà tots els oients. Produïda per jamzz, 'S.W.A.G' ens transportarà als records del mumble rap del 2016, combinant una tornada enganxifosa amb un ritme frenètic i una dosi perfecta de flow als versos.


Lluc, que ja s'ha guanyat un lloc destacat en la panoràmica musical catalana, demostra amb aquest nou EP la seva capacitat per explorar nous horitzons i adaptar-se a diferents estils musicals. Amb col·laboracions com les de Galgo Lento, Dani6ix, IZZKID i ara Ultralone, el jove artista es consolida com un dels referents emergents del moment.


Amb l'esperança de que 'S.W.A.G' sigui tan sols un indicador del que ens espera amb el seu proper EP, els fans de Lluc poden esperar una experiència musical única i innovadora. No deixeu de seguir-lo i estar atents a la data de llançament, ja que el 16 de febrer serà una data que marcarà un nou capítol en la carrera d'aquest artista amb una projecció brillant al panorama musical català.0 comments
bottom of page