top of page

Figa Flawas presenta "4 KISSUS": Una història d'Amor incompleta


La vibració contagiosa de Figa Flawas continua conquerint el panorama musical català amb el seu últim èxit, "4 KISSUS". Aquesta nova cançó, enmarcada en l'afrobeat, no només ofereix una producció espectacular i ballable sinó que també ha capturat els cors del públic, convertint-se ràpidament en un fenomen a plataformes com TikTok, on els seus 30 segons ja han generat un gran nombre de vídeos.


En "4 KISSUS", els vallencs presenten una història autobiogràfica d'amor que va haver de ser, però que no va passar mai, amb un toc cinematogràfic. La cançó narra una història d'amor incompleta, on dues ànimes es troben en una festa, coincideixen, comparteixen quatre petons i tot s'acaba. La cançó captura l'esperit del desig i les ànsies de transcendir sense ser correspost.


Per al videoclip, produït per Canalla Crea, Figa Flawas ha comptat amb la direcció de Liam D. Aquesta vegada, han optat per la gravació en 16mm, incorporant un guió i una estètica cinematogràfica que destaca una nova etapa més professional del grup de Valls. Com a protagonista, veurem la talentosa actriu valenciana Paula Usero, nominada als premis Goya com a millor actriu revelació. Paula ha participat en èxits com la sèrie "Paquita Salas" de Javier Ambrossi i Javier Calvo, així com en la sèrie "Luimelia", on ha tingut un paper destacat.


El videoclip ens traslladarà a una història d'amor d'una nit, amb Pep Velasco i Paula Usero flirtejant al mític bar musical de Gràcia, Heliogàbal. Amb la seva atmosfera cinematogràfica i la química entre els dos protagonistes, "4 KISSUS" promet ser més que una cançó, sinó una experiència visual i emocional única. No deixis de veure aquesta col·laboració que captura la màgia d'una història d'amor no viscuda.0 comments
bottom of page