top of page

Flashy Ice Cream llança el single 'Cada Tren' donant inici al seu nou àlbum épic de quatre volums


El grup musical de Sabadell, Flashy Ice Cream, ha estat treballant incansablement a Argentina en el seu projecte musical més ambiciós fins ara. Després de mesos de col·laboració amb productors i artistes locals, estan a punt de llançar el seu nou àlbum, que es desgranarà en quatre volums al llarg del 2024, prometent ser el millor de la seva carrera.


El primer senzill d'aquesta obra magistral és 'Cada Tren', una peça romàntica, emotiva i sentimental que transporta els oients a la història d'un amor a primera vista entre un noi i una noia que es troben en un tren. Malgrat la connexió immediata, la parella no s'atreveix a parlar-se durant tot el trajecte, creant una tensió emocional que es reflecteix a la perfecció a través de la música.


Aquest single, nascut a Argentina, incorpora elements musicals inspirats en artistes de renom com Post Malone i The Kid Laroi, consolidant Flashy Ice Cream com a referència del pop urbà mundial.


El moment tan esperat ha arribat, ja que el grup té previst presentar el primer volum del seu nou àlbum titulat 'Sempre Joves x1' el proper 23 de febrer. Aquesta primera entrega promet ser només el començament d'una experiència sonora que captivarà els oients i consolidarà Flashy Ice Cream com a referent indiscutible de la música contemporània.


Amb aquest projecte, Flashy Ice Cream no només ha traspassat fronteres geogràfiques, sinó que també ha capturat l'essència i l'ànima de la cultura argentina per oferir als seus fans una obra única i inoblidable. Prepareu-vos per a un viatge musical emocionant i quedeu atents a cada volum que aquest talentós grup revelarà al llarg de l'any.


0 comments

תגובות


bottom of page