top of page

Ginestà presenta "VIDA MEVA": Un viatge musical a través de l'amor i la ruptura


Ginestà, el duo musical format pels germans Júlia i Pau Serrasolsas, ha revelat detalls emocionants sobre el seu quart àlbum, "VIDA MEVA", una obra mestra conceptual que explora les complexities de l'amor i la ruptura.


L'àlbum, titulat amb l'expressió tendre "VIDA MEVA", planteja la dualitat de l'amor a través d'una lupa de Romanticisme, on la dependència del "Tu" sobrepassa la del "Jo". No obstant això, els germans Serrasolsas destaquen que aquesta expressió també pot ser interpretada literalment, posant l'èmfasi en la vida pròpia.


La narrativa de l'àlbum es desplega en dues cares distintes, com si es tractés d'un viatge emocional en dues etapes. La cara A captura l'eufòria inicial de l'amor cap a la parella, una experiència confortable i enamorada que eventualment es transforma en un trencament. És en aquest punt que emergeix la cara B, que simbolitza un comiat i inicia un procés de rediscovery personal.


Ginestà, reconeguts pel seu enfocament pop distintiu, sorprenen els seus fans amb una paleta més àmplia en "VIDA MEVA". A més del seu estil característic, experimenten amb ritmes electrònics i accelerats, acostant-se al rock i a l'EDM. Algunes cançons es despullen fins a la seva expressió més mínima, oferint una experiència musical diversa i impactant.


En el cor del disc, Júlia i Pau comparteixen la seva perspectiva sobre l'amor i la ruptura, afirmant que aquesta última és una part fonamental, i fins i tot inevitable, de la vida. A través de "VIDA MEVA", els Ginestà ofereixen als oients un aprenentatge musical i emocional que busca posar a lloc el "Jo" i el "Tu", teixint una intrincada tapeçaria de sons i emocions.


Amb aquest quart àlbum, Ginestà no només continua la seva evolució artística, sinó que també ofereix als seus fans una experiència única que ressonarà amb aquells que han experimentat les ales de l'amor i la desil·lusió. "VIDA MEVA" promet ser un punt culminant en la carrera del duo, una obra que no només sona, sinó que també ressona amb l'ànima dels seus oients.


0 comments
bottom of page