top of page

Ginestà revela 'La Meva Sort' abans del llançament del quart disc"

Ginestà, el reconegut grup musical, està a punt de llançar el seu quart disc el proper 9 de febrer, i han decidit donar-nos un tastet amCompta Enrere: Ginestà Revela 'La Meva Sort' Abans del Llançament del Quart Disc"b el seu últim avançament, "La meva sort". Aquesta cançó no només promet ser un èxit musical, sinó que també destaca per les seves lletres profundes que exploren temes com la valoració de la vida, la superació personal i la importància de l'amor propi.


Amb la producció de Genís Trani, "La meva sort" ens ofereix una experiència musical única, combinant els ritmes del pop electrònic i l'EDM amb una melodia contagiosa que fa que sigui una de les cançons més ballables del nou disc.


Les lletres, escrites per Júlia i Pau Serrasolsas, transmeten la sensació de sortir d'una època fosca i descobrir la importància de l'autenticitat i el propi jo. "Res és més important que tu mateix", afirmen els artistes, destacant la força de l'amor propi i la connexió amb els altres durant els moments difícils.


Acompanyant la cançó, Ginestà ha llançat una peça audiovisual, dirigida per Alba Martí i Helena Palau. El vídeo, en format reel i adaptable a Youtube, ofereix una visió íntima de les vides de Pau i Júlia, amb imatges casolanes i un collage visual que destaca els moments valuables de la seva trajectòria.


Els fans de Ginestà podran gaudir en viu de les noves cançons a partir del 5 d'abril a l'Strenes de Girona i el 12 d'abril al Cruïlla de Primavera a la Sala Apolo de Barcelona. Amb aquest nou disc, Ginestà promet portar als seus seguidors en un viatge musical emocionant, plè de ritmes vibrants i lletres significatives.0 comments
bottom of page