top of page

Hugo Sánchez ho diu molt clar; ‘aquién y qué demostrar’, el seu nou disc


Hugo Sánchez neix a Terrassa el 1999, on coincideix amb el Sergi Marzà a la secundària i es coneixen.

Té una atracció forta per la música i decideix començar a crear les seves pròpies cançons. Estudiant de periodisme a la UAB, l'Hugo és un compositor, productor i intèrpret multinstrumentista difícil de classificar. Amb versatilitat en estils, estètica musical i fins i tot idioma (ha compost temes tant en castellà i català com en anglès), ha autoeditat en el passat àlbums com '1967' o 'Les Hores Mortes' i senzills com a 'FGC' o 'Dècada', entre altres treballs. A més, és el guitarrista i compositor de la banda de rock catalana Muzak, el single de la qual 'Temps' va veure la llum en 2021 com a avanç del seu primer àlbum d'estudi.


El cantautor espera que 'a qui i què demostrar' suposi un pas substancial en la seva carrera musical i que, paral·lelament, li obri la porta a compondre per a altres artistes de l'escena underground actual.


En Sergi Marzà i Cesc Camanyes parlaran amb ell per conèixer tots els secrets del nou treball i totes les sorpreses què han de venir. Tot això avui divendres 23 a partir de les 17.30h a Radio Star Terrassa

0 comments

Comments


bottom of page