top of page

Iglú Llança el Primer Single del Seu Nou Projecte: 'Tota la Vida'


Avui, el grup Iglú ha anunciat el llançament del seu primer single, 'Tota la Vida', que marca l'inici d'un nou i emocionant projecte musical. La cançó, una oda a la superació personal i a la llibertat d'atrevir-se a viure sense por, captura l'essència distintiva del grup.


En 'Tota la Vida', Iglú aborda les inquietuds i pors que molts de nosaltres portem tota la vida explorant, destacant la importància de trencar límits autoimposats i aventurar-nos més enllà. La cançó transmet una alegria contagiosa i un optimisme que defineix l'estil únic de la banda, fusionant l'indie britànic amb el bedroom-pop modern.


Amb aquest llançament, Iglú inicia una nova aventura a través del segell Delirics, demostrant la seva evolució musical i el seu compromís amb la connectivitat amb el públic. 'Tota la Vida' no només és una peça musical, sinó també va ser seleccionada com a finalista per ser la banda sonora de la Volta Ciclista a Catalunya, mostrant la seva versatilitat i adaptabilitat en diferents àmbits artístics.


Amb una combinació de sons frescos i lleugers, Iglú busca inspirar els seus seguidors a viure sense barreres, fent d'aquesta cançó una experiència única que connecta amb el públic de maneres inesperades. Estigueu atents a aquest nou capítol musical d'Iglú, ja que promet ser una aventura que captivarà a tots els amants de la música.0 comments
bottom of page