top of page

Ivette Nadal ens presenta ‘Les hores blaves’ a Adolescència


Ivette Nadal és una cantautora i poeta catalana. Fins al 2022 ha publicat quatre discos i quatre poemaris. Va ser als 17 anys quan va decidir enregistrar el seu primer disc, ‘Guerres dolcíssimes’, àlbum amb el qual va actuar als indrets més emblemàtics del panorama musical català: Auditori de Barcelona, Palau de la Música Catalana, Barnasants i Festival Cruïlla, entre d’altres.


Dins el món de la poesia en català, ja forma part de la Generació (H)original, recitant els seus poemes al costat de les veus més representatives i en cicles de poesia de tot el territori.


Algunes de les col·laboracions que ha dut a terme durant tots aquests anys d'experiència ha estat amb el Gerard Quintana amb el tema ‘Al poble del costat’, cançó que va estar sonant a la sèrie ‘Polseres vermelles’, entre d'altres, o la col·laboració al disc del Manolo García, en el senzill ‘Creyente bajo torres de alta tensión’, tema que van presentar plegats al Teatre Coliseum de Barcelona. La presentació del seu quart disc a l’Auditori de Barcelona va guanyar el premi a Millor Concert del Festival Barnasants (2016) i va esdevenir el concert de presentació a la primera edició del Festival Barnasants a Madrid. Després d’això, encara va publicar un EP i un cinquè disc, de la mà del conegut català septentrional Pascal Comelade.


Ara, emprèn un nou camí acompanyada del segell Picap amb qui ja està començant a desvetllar tot el que està per arribar aquest 2023! Després d’avançar-nos ‘Pensament blau’, un tema que fa referència als ulls blaus i al pensament blau com una metàfora del far o la llum del mar, aquella mirada sàvia, entenimentada i madura que amb un sol gest de mirar-nos ja canvia i millora el nostre comportament; va presentar ‘Cançó per a tu’, una col·laboració amb un artista tan reconegut -i sobretot amic- com és el Manolo García.

Amb quatre discos de trajectòria, dos d’autoria compartida amb Pascal Comelade i quatre poemaris a la mà, per fi podem dir que neix ‘Les hores blaves’, el cinquè disc en solitari d’Ivette Nadal, de la mà del poemari ‘Camí del text’.


Aquest divendres 21 d'Abril, en directe des dels estudis de Radio Star Teraasa, Ivette Nadal ens presentarà el seu 5è àlbum. Tot això i molt més, a partir de les 17.30h al 100.5FM, presentat per Sergi Marzà i Cesc Camanyes

0 comments

Comments


bottom of page