top of page

Júlia Aubà ens presenta el seu single en català 'Més enllà'


L’artista maratonina Júlia Aubà s’endinsa en el panorama musical català amb la

seva nova proposta musical titulada: “Més enllà”. És la seva tornada a les plataformes digitals des de fa 1 any i la primera vegada que publica una cançó en la seva llengua materna.


Més enllà” parla de la ruptura d'amor més dura que l’artista ha pogut viure mai, el seu primer amor. La va escriure en un dels moments més difícils de la seva vida (poc abans d'entrar al programa televisiu “Objectiu Paki”).Segons explica Júlia Aubà:

“No volia fer res més que escriure i escriure, i així va crear-se aquesta cançó”.

El tema va estar uns mesos guardat al calaix fins que finalment va trobar la ocasió ideal per treure-la. Per uns moments confessa que va pensar:

"Per què treure-la si ja ho he superat?"

però la lletra i cançó creu que era tan bona que no podia no treure-la, i ara està molt orgullosa d'haver-ho fet. Aquesta cançó va per a tot aquell que està patint un dol amorós. On gent diversa de tot Catalunya pugui veure-s’hi reflectit amb els sentiments dels quals parla, ja que segons Júlia Aubà

“podrem ser molts i molt diferents, però tots tenim una cosa en comú, hem sabut estimar a algú de veritat”.

Júlia Aubà és una cantant solista mataronina de 20 anys. Representant del maresme, TV Mataró i finalista del Talent Show català "Objectiu Paki 3". Va començar a cantar òpera als 8 anys a casa la seva àvia, i després d'anys de classes de cant, concerts amb bandes, combos i corals va decidir ser cantant solista.


És reconeguda per la seva versatilitat i interpretació damunt de l'escenari. Té 3 cançons en anglès, però després del seu pas pel concurs català "Objectiu Paki" va decidir fer música en la seva llengua materna, el català. Els seus estils es mouen entre els musicals, el pop i les balades.0 comments
bottom of page