top of page

Júlia Blum estrena nova versió de 'No vull i vull' en col·laboració amb Mama Dousha i Scotty DK

Júlia Blum ha sorprès el món de la música amb una versió remix espectacular de la seva aclamada cançó 'No vull i vull', que originalment tancava el seu últim àlbum "Vainilla". Aquest cop, Blum s'uneix a dues figures destacades de la música electrònica, Mama Dousha i Scotty DK, per oferir una renovada experiència auditiva als seus fans.


La nova versió de 'No vull i vull' no només demostra la versatilitat musical de Júlia Blum, sinó que també destaca la seva habilitat per reinventar-se constantment. Amb Mama Dousha i Scotty DK a bord, la cançó arriba amb noves capes sonores, nous ritmes i arranjaments que confereixen a la peça un so modern i fresc.


Mama Dousha, reconeguda per les seves col·laboracions innovadores, aporta la seva visió única a la cançó, mentre que Scotty DK, amb el seu domini en la producció musical, contribueix amb elements contemporanis que redefineixen la peça original de Blum.


Amb aquesta col·laboració, Júlia Blum no només ofereix una nova perspectiva de 'No vull i vull', sinó que també estableix una connexió fascinant entre els diferents gèneres musicals. El resultat és una fusió captivadora que segurament deixarà els oients amb ganes de més.


La versió remix de 'No vull i vull' ja es troba disponible a totes les plataformes de música digital, convidant els fans de Júlia Blum a explorar aquesta emocionant col·laboració i submergir-se en un món de noves melodies i ritmes. No dubteu a donar-li una oportunitat a aquesta vibrant reinterpretació que segurament es convertirà en un èxit sonor.


0 comments

Comentarios


bottom of page