top of page

Júlia Blum presenta el seu disc "vainilla" a Adolescència


Són moltes les vegades que per antena hem dit i repetit que ens encanta la Júlia Blum. Cada moment que podem és bo per escoltar una cançó seva, i ara més, ja que està disponible el seu nou disc.


Gràcies a les seves primeres peces com "Respira" o "Ja saps com sóc", es va començar a obrir camí i consolidar el seu nom a diferents emissores referents de Catalunya i ha portat la seva veu en directe a diferents formats i festivals: des d’Els40, iCat, Cadena Ser, Rac105, etc. La seva veu ha sonat en directe a programes de TV3, a festivals com LOS40 Primavera Pop i, de manera més recent, al disc de La Marató de TV3 del 2022.


Després de treure els seus primers temes, publicar el seu primer EP ‘sobre la marxa’ (2022, Picap) i col·laborar amb artistes de la talla de la Sara Roy, Koers, Sexenni i Gigi Ros, Júlia Blum ens presenta aquesta primavera un nou àlbum ple de sorpreses, que porta per nom ‘VAINILLA’. Un disc que es caracteritza per una sonoritat fresca amb pinzellades de pop que acompanyen a l’artista de Barcelona.

‘VAINILLA’ és l’àlbum que reuneix la feina desenvolupada durant els darrers mesos. Lletres que descriuen moments quotidians, pensaments desenfadats, amb paraules que sonen familiars i que ens resulten pròximes: ‘cançons amb títols llargs’ -el seu primer avançament- o ‘un poquet de wine’ són l’exemple clar d’això. La sonoritat té clares pinzellades de música pop, que ja caracteritzen a la Júlia Blum, però en aquest disc se’ns transporta a un mood despreocupat que transmet calidesa. Puntualment, també identifiquem recursos més experimentals i versos més introspectius, com pot ser al tema ‘no és la meva vida’. Un conjunt de 10 cançons en llengua catalana, a excepció de dos temes, on la Júlia ha introduït per primera vegada el castellà.


‘VAINILLA' és una olor i un gust que et transporta a tots aquests temes que trobem dins l’àlbum, i que al final, s’identifiquen amb aquesta època de la vida de la cantant.


Aquest divendres 12 de maig, ens acompanyarà al programa per parlar sobre més detalls del seu nou treball. A partir de les 17.30h a Radio Star Terrassa presentat per Sergi Marzà i Cesc Camanyes.

0 comments

Kommentare


bottom of page