top of page

Júlia Blum estrena "nomeolvides"

Updated: May 9, 2023


Fa temps seguim la pista de la Júlia Blum, aquesta artista barcelonina que vam descobrir gràcies a cançons com "Respira" i "Ja saps com sóc".

Des d'aquell primer moment la seva dolça, però intensa veu ens va captivar i ens vam veure obligats a demanar-li una entrevista per poder-la conèixer una mica més.


Júlia Blum està a punt de presentar un nou àlbum ple de sorpreses, que porta per nom ‘VAINILLA’ i que ja té data de sortida: 5 de maig! Un disc que es caracteritza per una sonoritat fresca amb pinzellades de pop que acompanyen a l’artista de Barcelona.


Per altra banda, aquest any la Júlia ha desenvolupat la seva faceta com a escriptora més enllà de les seves cançons i publica de la mà d’INUK, el segell més recent i ambiciós d’Abacus, un re-telling de contes que es caracteritzen pels seus valors (socials i morals) i per una escriptura fresca i desenfadada, com les seves lletres.

Ara fa un últim avançament abans de presentar el seu nou disc amb ‘nomeolvides’, el primer tema que publica en castellà i on mostra una nova manera d’expressar-se. En aquesta cançó, sens dubte, es crea una atmosfera de banda sonora i una sonoritat més èpica. És un senzill que parla de trobar a faltar a una persona, de buscar qualsevol excusa per no pensar-hi, amb frases com “me mudo dónde no haya tu mar”, que et transporten a un moment vital on t’has d’obligar a tirar endavant i oblidar el passat, creant un camí nou.

La nostra recomanació, ja que aquest cap de setmana és Sant Jordi, quin millor regal o autoregal que "Contes sobre la marxa"?


La Júlia Blum estarà firmant llibres i gaudint el St. Jordi durant tot el matí a Barcelona, tal com ha anunciat a les seves xarxes.


Recorda què, a més a més la podràs veure a l'antiga fabrica Estrella Damm actuant en directe!


0 comments

Comments


bottom of page