top of page

Joan Dausà aconsegueix un doble disc d’or

Joan Dausà està vivint un moment àlgid a la seva carrera musical, ja que acaba d'aconseguir el seu primer doble disc d'or amb dues de les seves creacions més estimades: "Jo mai mai" i "Una altra manera de viure". Aquesta fita no només simbolitza el reconeixement a la seva excel·lència musical, sinó també l'èxit comercial amb més de 70.000 còpies venudes, situant-lo entre els artistes catalans amb vendes més altes.


Aquesta celebració coincideix amb un dels moments més dolços de la carrera de Dausà, ja que aquest dissabte posarà punt i final a tres anys d'una gira inoblidable amb un concert al Palau Sant Jordi, que ja compta amb un sold out absolut. Aquesta fita converteix Joan Dausà en un dels pocs artistes que, cantant en català, omple amb èxit un dels recintes més multitudinaris del país.


La gira "Jo mai mai", que ha tingut lloc des del 2021 fins a principis del 2024, ha estat un èxit rotund amb més de 128.000 espectadors en una vuitantena de concerts. La majoria d'aquests concerts han esgotat les entrades, confirmant la connexió especial que Dausà té amb el seu públic. Durant aquests tres anys, el cantant i músic ha incorporat nous èxits al seu repertori, com "Ho tenim tot", "Judit", "Per nosaltres i els de dalt", "Queda't així", a més de rescatar el seu primer èxit, "Jo Mai Mai".


Després d'aquest concert final de gira, Joan Dausà es retirarà temporalment per preparar noves cançons i treballar en un nou disc que es preveu que veurà la llum el 2025. Així, el públic pot anticipar amb expectació el que aquest talentós artista té reservat per al futur. Felicitats a Joan Dausà per aquesta fita excepcional i per seguir enriquint la música en català.

0 comments
bottom of page