top of page

Joan Dausà omple el Palacio de Vistalegre en temps rècord amb el concert La Gran Bogeria 2

El reconegut cantautor català Joan Dausà ha conquistat, una vegada més, el cor del seu públic amb un èxit de vendes extraordinari. En tan sols 48 hores, Dausà ha venut totes les 10.000 entrades disponibles per al seu pròxim concert, La Gran Bogeria 2, que es durà a terme el 26 d'octubre al prestigiós Palacio de Vistalegre de Madrid.


Aquesta notícia arriba després que fa poques setmanes, Joan Dausà esdevingués un dels pocs artistes solistes que, cantant en català, va aconseguir omplir el Palau Sant Jordi amb 16.400 espectadors. Aquesta fita, abans només assolida per noms il·lustres com Joan Manuel Serrat o Lluís Llach, demostra que Dausà gaudeix d'un moment àlgid en la seva carrera musical.


Amb la ràpida venda de les entrades a Vistalegre, Joan Dausà confirma la seva capacitat d'atraure públic i consolidar-se com un dels grans referents de la música en català. L'artista, sorprès per la massiva resposta dels seus seguidors, ha expressat la seva emoció i gratitud a través de les xarxes socials:

"Us estimo. Rebentarem Madrid".

La tria del Palacio de Vistalegre no és casualitat, ja que aquest espai ofereix una disposició circular que afavoreix la celebració de concerts propers i íntims. Aquesta elecció escènica s'ajusta perfectament a l'estil de Joan Dausà, que sempre busca connectar amb el públic a través de les emocions transmeses a través de les seves cançons.


Amb aquest nou èxit, Joan Dausà es prepara per oferir una nit inoblidable a tots els seus seguidors a Madrid, consolidant-se com un dels artistes més destacats de la música en català i deixant una empremta imborrable en el cor dels seus fans.

0 comments

Comments


bottom of page