top of page

Julen inicia una nova etapa amb ‘Una cançó’


M’heu dit que faci una cançó“, aquesta és frase amb la qual Julen comença sempre els seus famosos vídeos d’Instagram on, a partir d’idees, suggeriments i peticions dels seus seguidors, crea cançons.


Partint de l’èxit dels vídeos virals d’instagram que ha anat creant al llarg del temps, Julen treu per fi el seu primer single, precisament dedicat a totes les idees que, per boges que semblin, la gent li ha donat. “Una Cançó” neix de la necessitat de fer música i compartir-la amb tothom.

Amb una energia nova, fresca i festiva, “Una Cançó” és una proposta per celebrar la vida i la quotidianitat, donant sentit a les coses més petites. Reflectint l’esperit de creativitat constant de l’artista, tracta de mostrar amb total transparència el mateix procés de creació de les seves cançons.


Cantant, guitarrista i pianista de formació autodidàctica, Julen ha protagonitzat els musicals ‘Across The Universe’ (2019 a Cardedeu) i ‘Els Miserables’ (2016 a la producció de la Passió d’Olesa) i ha sigut membre del grup vocal ‘In Crescendo’, guanyadors del talent show ‘Oh Happy Day’.


Actualment, canta amb la companyia de Dàmaris Gelabert i a ‘The Grow Up Singing Band’. Com a intèrpret, compositor i productor musical, presenta el seu projecte a @julen_music.


0 comments

Comentários


bottom of page