top of page

La peça secreta de Dua Lipa: Ens presenta l'extended mix de "Houdini"

Tres setmanes han donat per a molt a la vida de Dua Lipa. Perquè des que es va publicar Hudini la cançó no para de sonar a tot el món. 21 dies des que la britànica va disparar els termòmetres de mig planeta i això que lluïa xandall i roba còmoda.

Houdini esteneu edit tenia previst la seva estrena en la matinada d'aquest mateix 1 de desembre tal com ella mateixa va explicar en les seves xarxes. Però la cançó s'ha avançat unes hores.. Houdini és un temarro pop amb tocs dance psicodèlic que ja frega els 40 milions de reproduccions en el seu canal de Youtube.

El resultat ha estat gairebé duplicar la durada original afegint un parell de noves estrofes no presents en la versió original i diversos ponts instrumentals que destaquen la producció. Perquè la cantant experimenta amb aquelles referències psicodèliques creades amb sintetitzadors que tan bé van funcionar en els anys seixanta per a portar-ho a ple segle XXI. Un so que, encara que el portem veient en els últims temps en diverses produccions, Dua Lipa l'ha portat al terreny més mainstream.El fet de publicar aquesta versió estesa és un moviment que no sol ser massa habitual en l'univers de la indústria musical pop, però que està a l'ordre del dia en gèneres com l'electrònica en la qual una mateixa cançó pot tenir diverses versions diferents o fins i tot remescles.


0 comments

Comments


bottom of page