top of page

La pel·lícula del grup Sau


El mític grup musical Sau reviurà en la gran pantalla amb una pel·lícula que promet emocionar els fans i atresorar la memòria dels seus inicis. Sota la direcció de Elisabet Terri, el film presenta una producció catalana-andorrana que destaca per ser rodada íntegrament en català, capturant l'essència autèntica de la banda.


Les imponents localitzacions de Vic, Vilanova de Sau i el Pantà de Sau serveixen de teló de fons per recrear els moments clau dels inicis del grup l'any 1986, quan els dos protagonistes, Carles Sabater i Pep Sala, es van conèixer i van decidir formar Sau. La història arriba a la seva emotiva conclusió l'any 1999, després de la tràgica mort de Carles Sabater, just després d'un concert a Vilafranca del Penedès.


El projecte cinematogràfic coincideix amb els 25 anys de la desaparició de Sabater, i per commemorar aquesta data significativa, Pep Sala llança el llibre de poemes 'Nous poemes i velles promeses' amb Sau30. Aquesta obra, escrita per Sala, es presenta com una segona part de 'Poemes i promeses', una peça fonamental per a la banda des d'un punt de vista personal.


El videoclip de la cançó, protagonitzat pel talentós Guim Puig i dirigit per Elisabet Terri, promet captar l'esperit únic de Sau amb imatges impactants i una narrativa que connectarà amb els espectadors. Amb aquesta producció, fans antics i nous tindran l'oportunitat de reviure la màgia de Sau i explorar els detalls íntims de la seva història, recordant el llegat d'una de les bandes més estimades de la música catalana.0 comments
bottom of page