top of page

La ràdio municipal de Terrassa fitxa el programa Adolescència

La Ràdio Municipal de Terrassa acaba d'anunciar una emocionant incorporació a la seva graella de programació. A partir de la propera temporada, que s'iniciarà al setembre de 2024 i conclourà al juny de 2025, els oients podran gaudir del programa "Adolescència".


Aquesta aposta innovadora és fruit d'unes fructíferes converses entre la direcció de la Ràdio Municipal de Terrassa i el programa ja existent a Radio Star Terrassa, que duu per nom "Adolescència". Les negociacions han culminat amb èxit, i ara els dos equips col·laboraran per oferir continguts captivadors i rellevants.


El programa "Adolescència" ocuparà l'espai de l'aire cada tarda de dilluns a divendres. Aquesta decisió s'ha pres amb l'objectiu de connectar amb una àmplia audiència i oferir una finestra a les temàtiques que més preocupen i interessen als joves de Terrassa d'avui en dia.


Amb aquesta nova incorporació, la Ràdio Municipal de Terrassa reafirma el seu compromís de proporcionar una programació diversa i enriquidora per a tots els seus oients. El programa "Adolescència" no només oferirà entreteniment, sinó que també buscarà ser una font d'informació i reflexió sobre els aspectes importants de la vida adolescent.


La comunitat de Terrassa està convidada a sintonitzar la Ràdio Municipal per descobrir les veus fresques i les perspectives úniques que "Adolescència" portarà als seus micròfons. Prepareu-vos per a una experiència de ràdio vibrant i enriquidora que capturarà l'essència i les inquietuds de la joventut actual.


La Ràdio Municipal de Terrassa espera que aquesta incorporació sigui només el principi d'altres emocionants desenvolupaments en la seva programació, mantenint-se a l'avantguarda de l'oferta radiofònica local i connectant amb la diversitat de la comunitat terrassenca.

0 comments
bottom of page