top of page

Lau Gibert presenta 'Gates': una oda a la diversió dels anys 2000

Lau Gibert ha sorprès els seus fans amb el llançament de la seva última creació musical, "Gates". Aquesta vibrant cançó, que marca el quart tema compost per ella mateixa, porta la signatura de producció de Scotty DK, conegut pel seu talent únic.


"Gates" no és només una peça musical, sinó una experiència visual inoblidable amb el seu acompanyament: un videoclip envoltat d'imatges i estils que recorden als vibrants anys 2000. Amb una estètica única i molts elements que fan un homenatge a aquella època, Lau Gibert ha creat una obra que transporta els espectadors a un viatge ple de records i alegria.


Segons les pròpies paraules de Lau, "Gates" és "una cançó que parla sobre una reunió d’amigues, una sortida amb les millors amigues que només volen passar-ho bé". En el clip, l'artista i la seva companyia s'identifiquen amb l'esperit lúdic de les gates, capturant moments de festa que desperten les ganes de diversió en els seus seguidors.


Aquesta nova peça serà part integrant del proper EP de Lau Gibert, titulat "A la nit", que veurà la llum al mes de març. L'EP serà llançat tant en plataformes digitals com en format físic, oferint als fans una oportunitat de connectar amb la música de Lau Gibert de maneres diverses.


Amb la signatura del segell FANATIK de Blanco y Negro Music, "A la nit" promet ser un capítol emocionant en la carrera de Lau Gibert. Prepareu-vos per submergir-vos en una fusió de sons únics i atmosferes que capturaran els cors dels amants de la música de tot el món. Mantingueu-vos sintonitzats per a més novetats sobre aquesta empordanesa estrella emergent.

0 comments

Comments


bottom of page