top of page

Les actuacions de Rihanna i de Lady Gaga que han emocionat el públic de la cerimònia dels Oscars


Després de dies d'especulació i de dubtes, finalment ahir a la nit Lady Gaga va pujar a l'escenari de la gala de lliurament dels Oscar per a interpretar la seva cançó que estava nominada 'Hold My Hand', de la pel·lícula 'Top Gun: Maverick'. I és que l'actuació de la nord-americana era una de les més esperades per aquesta cerimònia, tot i que l'Acadèmia de Hollywood no la va voler confirmar fins a l'últim moment.


Segons apunten els mitjans especialitzats nord-americans, la decisió de Lady Gaga d'assistir i actuar la va prendre "a l'últim minut", perquè la cantant i actriu es troba immersa en el rodatge de la pel·lícula 'Joker: Folie à Deux', seqüela de l'aclamada 'Joker'.


De fet, el productor de la cerimònia, Glenn Weiss, havia dit el passat 8 de març, que Lady Gaga no actuaria. Finalment però, hem pogut veure la interpretació íntima de la cantant, que ha aparegut vestida amb una samarreta bàsica negra i sense maquillatge. Tot plegat ho ha acompanyat d'un emotiu discurs: "Tots ens necessitem els uns als altres. Necessitem herois. Molts us n'adonareu que, encara que estigueu esquerdats per dins, podeu trobar el vostre propi heroi o heroïna", deia l'artista abans de cantar 'Hold my Hand'.

Si l'actuació de Lady Gaga ha estat aplaudida, no s'ha quedat enrere la de Rihanna, que després de protagonitzar el xou del descans de la SuperBowl, tornava a un gran escenari televisiu per interpetar als Oscar la cançó 'Lift Me Up', de la banda sonora de 'Black Panther: Wakanda Forever'.


Una cançó, que ha servit d'homenatge per al difunt Chadwick Boseman, protagonista del primer lliurament de la saga de la franquícia de Marvel, que ha estat molt ben acollida per l'audiència i que ha rebut una gran ovació per part del públic del Dolby Theatre de Los Angeles.


コメント


bottom of page