top of page

Lluc torna amb un nou EP: Descobreix TOTS els detalls a Adolescència


Lluc, l'artista de Palautordera que ha conquistat els cors del públic amb la seva música innovadora i genuïna, està de tornada amb un nou EP que promet conquerir encara més terreny dins del panorama musical català. Després d'una exitosa presentació la passada temporada al programa Adolescència, on va deixar una empremta imborrable amb el seu àlbum de debut "Benvolguda Nostàlgia", Lluc torna per encantar-nos amb la seva nova creació.


Explorant Nous Horitzons: "Totes les Veus Ara Són Ecos"

En una conversa a Adolescència, Lluc va dir alguna cosa d'aquest darrer nou EP, titulat "Totes les Veus Ara Són Ecos". Amb aquest projecte, Lluc pren un gir arriscat, explorant nous sons i estils que reflecteixen la seva constant evolució com a artista.


Amb una paleta musical que abraça el rap, l'indie, el reggaeton i el trap, Lluc presenta un conjunt de cinc cançons que captiven i sorprenen a parts iguals. "ALS GENS", una col·laboració amb Galgo Lento, "HENNA", un reggaeton lent que compta amb la participació destacada de Dani6ix i IZZKID, i "S.W.A.G", produïda per jamzz i amb la col·laboració de la nova promesa Ultralone, són només un tast del que ofereix aquest EP.


Una Identitat Sonora Única

Amb la producció de talents com Galgo Lento, jamzz i Biel Colomer, "Totes les Veus Ara Són Ecos" presenta un so únic i personal que defineix clarament l'estil de Lluc. Aquest treball no només destaca per la seva diversitat musical, sinó també per la seva cohesió i concisió, reflectint l'habilitat de l'artista per fusionar diferents gèneres de manera fluida i natural.


Un Retorn als Orígens

Tot i la seva experimentació amb nous sons, Lluc no oblida les seves arrels i tanca l'EP amb "AUTOMME", un hit indie que ens recorda els inicis de la seva carrera i que destaca per la seva balada romàntica.


No us perdeu aquesta oportunitat única de conèixer de primera mà tots els detalls sobre les noves cançons, les inspiracions darrere del seu últim projecte i les emocions que han acompanyat la creació d'aquesta obra mestra musical.


Uneix-te a nosaltres aquest divendres 22 de març a partir de les 17.30h al programa Adolescència i acompanya'ns en aquest viatge musical ple de sorpreses i emocions al costat de Lluc. No us ho perdeu!

0 comments

Comentarios


bottom of page