top of page

Lola Índigo ha estrenat 'La Santa', un altre avançament del seu proper disc


Els fans de Lola Índigo poden estar ben contents. La cantant ho té tot a punt per estrenar el seu nou disc 'Dragón' i avui ha fet pública una altra de les cançons que han de formar part d'aquest proper recopilatori.

Es tracta de 'La Santa', i és que amb aquesta, ja en són 5 les cançons que ha avançat l'artista de cara a la publicació d'aquest disc que en principi ha de veure la llum al llarg d'aquest 2023. Les altres quatre son: 'An1mal', 'Las solteras', 'Corazones rotos' i 'Discoteka'. Precisament 'Corazones rotos' forma part de la categoria d'aspirants de La Llista de Flaixbac, i ja fa uns quants dies que la fem sonar a la nostra programació.

Pel que fa a la novetat d'avui, la mateixa cantant madrilenya ja havia compartit un fragment d'aquesta nova cançó fa un parell de dies, i la reacció del seu públic va ser compartir-la a xarxes de forma massiva. Eren només 30 segons a TikTok, però suficients per saber que el que avui estrenava era prou potent per convertir-se en tot un èxit.


Avui ja hem pogut veure el videoclip complet, i hem pogut confirmar que l'estil més 'canyero' que destila sempre l'artista, segueix intacte, i els qui vulguin veure-la en concert, podran fer-ho perquè la mateixa artista ja va anunciar que el 13 de maig serà al Palau Sant Jordi.


0 comments

Comentarios


bottom of page