top of page

"Loviu Baby", és el nou senzill de Doctor Prats

Updated: Apr 21, 2023


Han hagut de passar 4 anys per descobrir un nou treball discogràfic d'una de les formacions més emblemàtiques de casa nostra.


Enrrere queden les cançons del 'Venim de Lluny', que van estrenar l'any 2018 i on hi figuraven propostes tant importants com per exemple "Caminem Lluny". I és per això que el passat mes de maig, el grup de Terrassa va presentar nou disc: 'Pel cant bo'.

En aquesta ocasió, amb un altre concepte de recopilatori, Doctor Prats va decidir jugar amb un espectre estilístic que va des de la música llatina fins a l'EDM, tot passant pel Reggae, Pop i fins i tot Hard Rock, fent un clar pas endavant i explorant nous horitzons sonors sense perdre les seves arrels.


En total 12 cançons que deixen clar que amb aquest darrer àlbum, els egarencs continuen portant la festa per bandera amb èxits com ara "A Poc a Poc", "Ocells de Llum", o la sorprenent "La Fregidora".


Doctor Prats ve de petar-ho amb Stay Homas amb la cançó 'Seguirem Ballant', i ara és el moment de descobrir un nou senzill que s'inclou també en aquest disc que van estrenar encara no fa un any. Estem parlant de "Loviu Baby"


0 comments

Comments


bottom of page