top of page

Luisfro estrena, al costat de Funambulista "Velocidad", el primer single del seu nou àlbum


Després de liderar durant diversos anys la banda Atacados, LuisFro comença la seva carrera en solitari de la mà de "Velocidad" single avançament del qual serà el seu àlbum debut.

"Velocidad" és un tema poderós, intimista, una balada escrita al costat de Gonzalo Hermida que connecta de manera directa amb les emocions humanes. Per a aquest tema, LuisFro s'ha fet acompanyar del popular cantautor Funambulista, veterà de la cançó d'autor.

El tema, gravat a Madrid a finals de 2020, parla de les barreres emocionals que aixequem a l'hora de connectar amb els sentiments, sigui amor, inspiració, motivació o qualsevol emoció que ens exposi d'alguna manera. Gonzalo Hermida a càrrec de la producció, és el responsable de l'atmosfera sonora del tema, que barreja sons orgànics clàssics del pop amb arranjaments innovadors i contemporanis.

La cinta que acompanya al tema és un emotiu homenatge al públic absent, aquell que emplena teatres i sales i que - amb el seu aplaudiment - encimbella a l'artista sigui com sigui la seva disciplina (música, teatre, dansa...). El vídeo es va rodar el gener de 2021 en el Teatre de Carranque, un dels milers de recintes culturals que agonitzen amb la cultura en pandèmia.


0 comments

Comments


bottom of page