top of page

Marc Baltà: Un artista que comparteix les seves històries i música a Adolescència

El jove artista i actor Marc Baltà revelarà les seves experiències personals i el seu debut musical a l'entrevista exclusiva al programa Adolescència.


Marc Baltà, un talentós actor i cantant de vint-i-set anys, conegut per les seves actuacions teatrals i participació en projectes audiovisuals, compartirà les seves experiències personals i els detalls del seu primer EP, "The Heartache Trinity", en una entrevista exclusiva al programa Adolescència. L'entrevista es retransmetrà el divendres 2 de febrer a les 18:30h.


Marc Baltà, nascut i format a Barcelona, va completar els seus estudis a l'escola Nancy Tuñón i Jordi Oliver i es va llicenciar en Estudis Anglesos a la Universitat Autònoma de Barcelona. Amb una àmplia experiència en les arts escèniques, ha participat en diversos espectacles teatrals notables com "Spring Awakening" i "Els Pirates del Sol", així com en més de trenta curtmetratges i en el llargmetratge "Ahir a la nit" de ESCAC Films.


El seu últim projecte musical, "The Heartache Trinity", és un EP que narra tres experiències personals significatives que han marcat la seva visió sobre les relacions sexo-afectives i l'amor romàntic. Les cançons, "Marxar", "Tal Vez" i "Wilting", segueixen una narrativa cronològica, explorant temes com la violència psicològica, el trauma d'un amor no correspost, la venjança i la rendició després d'una ruptura.


Sobre "Marxar", Marc Baltà descriu el reconeixement del trauma d'una relació i la necessitat de trencar lligams amb un amor malaltís. "Tal Vez" relata un amor que podria haver estat intens i passional, però es va veure obstaculitzat per les circumstàncies personals. Finalment, "Wilting" culmina el viatge amb una analogia poètica, representant el cantant com una flor enmig d'un camp àrid, víctima de pol·linitzacions no desitjades i incendis emocionals.


L'entrevista a Adolescència proporcionarà als oients una oportunitat única d'apropar-se a la vida i obra de Marc Baltà, explorant la seva trajectòria artística i les profunditats del seu EP debut. No us perdeu aquesta oportunitat d'immersió en l'ànima i el talent d'aquest jove artista el proper divendres 2 de febrer a les 18:30h.

0 comments
bottom of page