top of page

Mushkaa i Bad Gyal confirmen la seva cançó juntes

Els fans de Bad Gyal i Mushkaa estan en plena ebullició després de l'estrena d'un breu però intens vídeo que ha causat furor a les xarxes socials. Amb el títol provocador "SexeSexy", aquesta col·laboració ha superat totes les expectatives, oferint un petit tast del que podria ser un dels hits més calents de l'any.


El vídeo, que originalment es va compartir a TikTok, ha sigut retirat de la plataforma a causa del seu contingut explícit. No obstant això, això no ha impedit que les captures del vídeo es difonguin a tot arreu, alimentant encara més la curiositat dels fans.


El que fa especial aquesta col·laboració és el fet que les dues artistes, les germanes Farelo, han decidit unir forces en aquest projecte. És particularment sorprenent veure Alba Farelo, coneguda com a Bad Gyal, cantant en català al costat de la seva germana, una decisió que ha emocionat profundament els seus seguidors catalans.Des de l'inici de la seva carrera, Bad Gyal ha optat per altres llengües en les seves cançons, però aquest canvi ha estat aclamat pels fans catalans, que han demanat durant molt de temps aquesta connexió amb la seva llengua materna.


Tot i que en un principi les germanes no van confirmar la notícia, la seva posterior negació només va augmentar la intriga.


Ara, els fans esperen amb impaciència l'estrena del tema sencer, amb la certesa que "SexeSexy" només és el principi d'una col·laboració explosiva entre dues de les veus més destacades de la música actual.

0 comments

Comments


bottom of page