top of page

OLI presenta a Adolescència el seu debut "Clavada"

Aquest divendres, 23 de febrer, prepareu-vos per una experiencia única i enriquidora a "Adolescència", ja que l'artista Oli, una rapera i ballarina apassionada de Barcelona, serà l'estrella convidada per parlar sobre el seu últim àlbum de debut, "Clavada".


Qui és Oli?

Oli és una artista que es va donar a conèixer com a membre del grup de rap exclusivament femení i d’identitats dissidents, La Clika Pika. Amb un compromís ferma per compartir l'espai creatiu, Oli ha col·laborat amb noms com KeTeKalles, Pirat’s Sound Sistema i Las Bajas Pasiones.


Què ens espera amb "Clavada"?

L'any passat, Oli va iniciar el seu viatge en solitari i va avançar algunes peces del seu àlbum debut, com 'Murciélagos y farolas', ‘Polea’, ‘A su manera’ i ‘Canyella’. Amb la guitarra d'una altra estrella local, La Tole, i la producció de Toni Taboo, "Clavada" és un àlbum de 13 temes que captura les emocions i vivències que deixen una empremta profunda. Des de la dolència fins als moments dolços, el disc reflecteix la diversitat d'expèriencies que defineixen la vida.


"Faro": Un Raig de Llum a la Foscor

En col·laboració amb el duet XDuendesX, Oli llança "Faro", el tema destacat del disc. A través d'aquesta peça emotiva, Oli parla dels records que portem amb nosaltres com a part inseparable del nostre viatge. És una oportunitat de recordar i il·luminar els moments compartits amb aquelles persones que ja no estan físicament, però que continuen il·luminant-nos cada dia.


Col·laboracions Estel·lars: Teixint una Xarxa Musical

"Clavada" no només destaca per la seva autenticitat sinó també per les col·laboracions estel·lars que inclou. Amb la participació de La Tole, les raperes Kurda i Nyest, l’Arròs, la banda Pöls, i les artistes argentines Romea i la Cruda Z, Oli teixeix una xarxa forta amb la vibració única de la seva escena musical.


Acompanyeu-nos a "Adolescència" aquest divendres: Una Entrevista Imperdible

No us perdeu aquesta entrevista exclusiva amb Oli al programa "Adolescència" aquest divendres, 23 de febrer. Explorarem el món crític i esperançador que ofereix el seu àlbum debut "Clavada".

A partir de les 18:30 en directe a Radio Star Terrassa, al 100.5FM o https://www.adolescenciaradio.cat/en-directe

0 comments

Comments


bottom of page