top of page

Pet Shop Boys anuncien el llançament del seu nou àlbum 'Nonetheless' a l'abril

El duo icònic britànic, Pet Shop Boys, està a punt de fer la seva gran tornada amb el llançament del seu últim àlbum titulat "Nonetheless", programat per al 26 d’abril. Aquest esperat treball arriba carregat de noves emocions i diversitat musical, amb la col·laboració destacada del productor James Ford.


Amb "Nonetheless", Neil Tennant i Chris Lowe ofereixen als seus fans una experiència sonora única, que barreja des de les vibracions més enèrgiques per a la pista de ball fins a les melòdies introspectives que defineixen la seva carrera.


El disc constarà de deu pistes que reflecteixen l'actualitat musical del duo, amb un toc de reflexió sobre la seva pròpia evolució artística. La producció de James Ford ha aportat nous elements innovadors a la música dels Pet Shop Boys, afegint un gir fascinant al seu estil inconfusible.


Entre les noves cançons destacades es troben "Loneliness", "Party In The Blitz" i "Through You" (aquestes dues últimes podrien considerar-se cares B, tot i no aparèixer oficialment al llistat de temes). A més, la llista completa de temes inclou títols suggeridors com "The schlager hit parade" i "Bullet for Narcissus", oferint als fans una mostra de la diversitat musical que es pot esperar d'aquest àlbum.


En una declaració, el duet ha expressat la seva intenció de fer de "Nonetheless" una celebració de les emocions humanes úniques i diverses. Amb una gamma que va des de la joia contagiosa fins a la reflexió introspectiva, el disc promet satisfer les expectatives dels fans més devots i captivar nous oients amb la seva varietat musical.


Amb el 26 d'abril marcant una data clau per als amants de la música, els Pet Shop Boys estan segurs de conquerir novament els oients amb "Nonetheless", una obra que promet ser un testimoni vibrant de la seva continuada influència en la indústria musical.0 comments
bottom of page