top of page

Pol Pla presenta ‘Més a prop’


Pol Pla és un cantant i compositor que sempre acostuma a anar acompanyat de la seva guitarra despertant emocions i sentiments, des del lloc més profund, amb les seves cançons.


Més a prop és el segon single que podem escoltar d’aquest nou treball, una cançó que ens dibuixa un paisatge marítim de finals d’estiu, amb totes les emocions que aquest entorn ens desperta. Una cançó que ens parla d’una relació amorosa que arriba al seu final en un context endolcit pel cant de les gavines i la sal del mar. També vol ser una oda al mar, a totes les sensacions que ens ofereix i ens desperta. La cançó, essencialment vestida amb la sonoritat d’una guitarra i una veu, ens transporta a un paisatge de sal i costa. El so del cant de les gavines, des del principi fins al final, acompanya la peça i ens porta vora el mar. En algun moment també hi podem trobar sons més electrònics com claquetes, un contrabaix i algun efecte a les veus.


El videoclip de Més a prop ha estat dirigit i realitzat pel Joan Sánchez i s’ha rodat a una cala de Sant Pol de Mar, al Maresme.


Més a Prop és el segon avançament del seu treball de debut que veurà la llum durant la propera tardor. Acompanyat de Natxo Tarrés (Gossos) a la gravació, producció i mescles, estan cuidant i tractant les cançons minuciosament amb recursos que, sens dubte, les eleven i les fan créixer. Les peces que conformaran aquest primer disc són, essencialment, cançons en el sentit més estricte de la paraula, vestides amb una producció artística que té la voluntat de conservar la puresa dels versos de les seves lletres, jugant amb l’harmonia i diferents sonoritats. La masterització va a càrrec de Juanjo Muñoz (Gossos).


0 comments

Comments


bottom of page