top of page

Primavera Sound 2022 s’allargarà durant dos caps de setmana


El Primavera Sound 2022 promet emocions fortes i és que ja sabem que començarà el 2 de juny i s’allargarà fins el dia 12. Del 2 al 4 arribaran els primers dies de festival, posteriorment del 5 al 8 serà el torn de Primavera a la Ciutat, del 9 a l’11 el segon cap de setmana de Primavera i finalment el dia 12 Brunch On The Beach.


Està previst que es puguin veure prop de 500 concerts amb onze dies de música sense interrupcions. També sabem que els cartells dels dos caps de setmana seran diferents, tot i que alguns artistes sí que duplicaran la seva presència.


Per descobrir el cartell haurem d’esperar al dimarts 25, tot i que de moment ja sabem que els Antònia Font seran un dels plats forts, en tornar als escenaris després de gairebé 10 anys.


Les entrades sortiran a la venda el proper 1 de juny a través de DICE. Els que conservin les entrades del 2020 o 2021 hauran de triar entre un dels caps de setmana de festival o bé adquirir un abonament addicional per anar als dos. Més info al web del festival.


0 comments

Comentários


bottom of page