top of page

"Quan Cremi l’Última Bruixa" és el debut en solitari de Sandra Hunter


Sandra Hunter inicia la seva carrera a l'octubre de 2019 quan ens va presentar el seu primer Ep en anglès “Moonchild”, (recupera la seva entrevista aquí) produït per Dani Campos, amb melodies plenes de nostàlgia i lletres amb un missatge social molt gran. Setmanes més tard, va presentar el seu doble single nadalenc “La Plaça del Vi” / “City Hall”, que van tenir una gran acceptació, tant a nivell d’audiència com en mitjans de comunicació.


Ara arriba el seu doble single debut en català, “Quan Cremi L’última Bruixa” / “Last Witch Burning”, què s'ha presentat aquest 25 de juny en dos idiomes per arribar a tot el seu públic.


A més, compten amb els seus corresponents videoclips carregats d’inquietants boscos, bruixes i màgia. El productor Sergi Bagó ha estat l’escollit per donar vida a aquest projecte de tres temes i sis cançons. Els ritmes i sons han aconseguit crear una atmosfera que envolta en un ambient de màgia i fantasia.


Recordem què l’artista va estrenar el passat dia 4 de juny el tema “Tot Anirà Bé” al costat d’en Tonet, cantant de la banda Porto Bello.


0 comments

Comments


bottom of page