top of page

Rally Ray presenta ‘Venim d’on venim’ aquesta tarda a Adolescència

Updated: Jun 11, 2021Rally Ray arriba amb ganes de quedar-se. Només te 18 anys i en sis mesos ha passat d’escriure la seva primera cançó, a presentar-la al concurs Trapkids, arribar a la final, actuar per primera vegada davant de públic, guanyar i signar amb el segell Delirics.


El músic d’Igualada, un apassionat per la cultura dels Estats Units, la moda, l’NBA i la música urbana, treballa en el seu primer disc, del qual ara en podem escoltar un primer avançament ‘Venim d’on venim’, amb el qual tanca una etapa i s’obre pas a una carrera musical.


La cançó parla de tot allò que la cultura hip hop sempre defensa: els amics i la família. El Rally Ray es deixa conèixer a través de la seva música impregnant-nos dels seus sentiments. Des de la Catalunya central vol reivindicar que ell també vol fer-se un lloc en el panorama musical català, “vingui d’on vingui”.


De la mà sempre del seu amic i productor Riica, aposten per un so amb clares influències d’artistes com Lil Baby, Toosie x2, Polo G, NBA Youngboy i Lil Tjay, entre d’altres.


Aquesta tarda a partir de les 17.30h a Radio Star Terrassa al 100.5FM o en directe a la nostra web.

0 comments
bottom of page