top of page

Reïna publiquen el disc “Retirada a temps”


El grup de pop manacorí Reïna publica el divendres 6 d’octubre el seu segon disc d’estudi, Retirada a temps (Bankrobber / El Jardí Amagat) que gira al voltant del derrotisme i l’esportivitat. Després de guanyar el Sona9 el 2020 i de la publicació del seu àlbum debut, Reïna proposa 10 cançons esmolades i transparents que recorden la sonoritat de grups de pop i rock dels anys 80 i 90. Per a aconseguir aquest so han comptat amb la producció del músic mallorquí Jorra Santiago (Jorra i Gomorra, Pujà Fasuà, Roig…), que ha contribuït a potenciar i desplegar els elements que componen les cançons del quartet manacorí.


El grup beu del pop, però des de vessants diferents. Al disc apareix el pop més clàssic i desacomplexat de referents com Amaral, el pop guitarrer de grups dels 80/90 com Teenage Fanclub o Guided by Voices, el pop més actual d’artistes com Caroline Polachek i un de caire més íntim amb referències com Julia Jacklin. Tot sense deixar de banda els seus referents més propers, com Da Souza, Jorra i Gomorra i Miquel Serra. De fet, aquest nou disc compta amb dues col·laboracions de dos grans referents i companys: Roig! i Maria Jaume. La suma de tots aquests elements dona com a resultat el pop més Reïna.


Retirada a temps tindrà dues presentacions oficials, una a Mallorca i a Barcelona. Reïna es presentarà al Teatre Principal de Manacor el dia 14 d’octubre, i a la sala Laut de Barcelona el 2 de novembre.


0 comments

Commentaires


bottom of page