top of page

Reobertura Espectacular de la Sala Muncunill amb un Nou Espai Artístic Terrassenc: "EspaiTRES"

Després d’un emocionant i esperat any d’obres, la Sala Muncunill de Terrassa està llesta per a una reobertura espectacular, més bella i vibrant que mai. La gran novetat és l’addició de "EspaiTRES", un nou espai dedicat exclusivament a l’art terrassenc contemporani.


Amb una trajectòria destacada en la promoció de pràctiques artístiques contemporànies, la Sala Muncunill ha acollit exposicions memorables d'artistes renombrats, com ara la primera mostra individual de Joana Biarnés, la fascinant filmografia d’Antoni Padrós i l’última exposició de Ramon Masats.


El catàleg de projectes presentats a la Sala Muncunill és impressionant, incloent noms com Dora Garcia, Daniel Garcia Andujar, Joan Morey, Cova Macias, Toni Tena, Imanol Buisan, Jordà Vito, Francesco Ruiz, Chuso Ordi, Azucena Vietis i Nuevos Ricos.

A més, la Sala Muncunill ha estat un espai acollidor per a processos oberts i interferències artístiques. Actualment, destaca el primer cicle titulat "Terrassa Comissariat de tot l’estat", protagonitzat per destacats curadores i curadors, entre els quals es troben Juan Canela, Aimar Arriola, Alexandra Laudo, Iván Mejía, Roser López Monsò, El Corralito, Pedro Torres, Caterina Almirall, Paulo Cacais, Manuel Olveira, Manuel Segade, Amanda Cuesta, Pilar Cruz, Lluc Mayol, i molts altres.


L’acte de presentació de la temporada tindrà lloc al Teatre Alegria el 16 de febrer a les 18H, on es donarà la benvinguda a aquesta nova etapa de la Sala Muncunill. La festa continuarà amb la inauguració de dues exposicions destacades: "Emocions", de Montse Santamaría, comissariada per Cristòbal Castro, i "I.A.I.A" de Xavier Lienas.


Tot i que l’entrada és gratuïta, es recomana als amants de l’art reservar la seva entrada per assegurar-se un seient en aquesta jornada única. No deixis passar aquesta oportunitat d’immersió en el món fascinant de l’art contemporani a la Sala Muncunill. Gaudeix amb nosaltres d'aquesta celebració cultural que marca un nou començament per a aquest espai artístic tan estimat.


0 comments
bottom of page