top of page

Rita Payés i Pol Batlle presenten ‘Vida’, en una actuació a “Colors”


Rita Payés segueix trencant esquemes en una carrera que l’ha portat en dos anys de publicar el seu primer disc, “Imagina” nascut amb l’única ambició de gravar les cançons que ella i la seva mare tocaven a casa, a actuar a la cerimònia dels Goya al costat de C. Tangana i recórrer tota Europa a la gira de presentació del seu segon disc “Como la Piel”.


I és que avui es publica la seva actuació a Colors, la plataforma berlinesa per la qual han desfilat artistes com Tommy Cash, Jorja Smith, Eddy de Pretto, Kali Uchis, Angèle creada per presentar i mostrar el talent d’artistes emergents en forma de vídeos amb estètica minimalista. Des de la seva creació el febrer del 2016, el seu canal homònim de YouTube ha acumulat més de cinc milions de subscriptors i gairebé dos mil milions de visualitzacions acumulades. La peculiaritat reconeixible dels vídeos és que cada banda o artista es filma només a l’escenari amb un fons neutre d’un color determinat.


Aquest duet amb Pol Batlle suposa la primera vegada que una cançó íntegrament en català protagonitza una sessió Colors. Concretament la cançó que interpreten Rita i Pol, és Vida, una versió de la mítica cançó del cantautor Lluis Llach. Sens dubte aquest tema suposa una nova demostració del talent d’aquesta parella que cançó a cançó han demostrat la seva voluntat per trencar límits estilístics i estètics.


Rita Payés inicia aquest divendres 4 de novembre a Frankfurt (Alemanya), la recta final de la gira “Com la Pell” que fins ara l’ha portat a recórrer mitja Europa a 30 concerts.


El final de gira inclourà quatre concerts a la Sala 1 de l’Auditori de Barcelona (Cruïlla Tardor), Girona (Temporada Alta), Falset (Terrer Priorat) i Madrid (Teatre Eslava) amb la participació d’un quartet de cordes.


0 comments

Comments


bottom of page